OKULUMUZU TERCİH EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN

03.05.2023 236

DEĞERLİ ÖĞRETMEN ARKADAŞIMIZ,

 

Öncelikle okulumuzu tercih etmeyi düşündüğün için çok sevindik! Sana tercihinde yardımcı olmak için bu kısa haberi hazırladık. Ancak bizce okulumuz hakkında bilgi almak istiyorsan en iyi çözüm okul müdürümüzü araman. Sana yardımcı olmaktan mutluluk duyacak. Eğer ilgilenirsen, whatsapp üzerinden görüntülü olarak seninle okulun turunu da paylaşabilir. Seni aramızda görmeyi çok isteriz! :)

 

Saatler: 08:30-11:40------12:40-15:00
Isınma: Kalorifer(odun-kömür)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: İlçeden okulumuza günlük geliş yapan öğretmenlerimiz vardır. Bazı öğretmenlerimiz ise köy içerisinde kiralık köy evi ya da okul lojmanında ikamet etmektedir.
Sportif Etkinlikler: 2021 Atletizm yarışmasında öğrencimiz SEMİH ÖZTÜRK Sarıkamı ve Kars’taki yarışmalarda 1.lik elde etmiştir. Bölge 1. yarışlarda 4.(Ardahan) Bölge 2. yarışlarında(Erzurum) 2. olmuştur. Türkiye yarı finalinde (Sivas) 6. elde etmiştir. Türkiye finalinde (Gaziantep) Türkiye 9. luğu elde etmiştir.

 

 Yerleşim Yeri - Kars / Sarıkamış / Yeniköy Köyü

 Adres - YENİKÖY KÖYÜ YENİKÖY KÜME EVLERİ NO 211 SARIKAMIŞ / KARS

 Ulaşım Ulaşım köy dolmuşlarıyla ve şahsi araçlarla sağlanmaktadır. Ayrıca KARS-ANKARA arası ulaşım sağlayan Doğu Ekspres treni, yolcu indirip-bindirmek için köyümüzün TOPDAĞI tren istasyonunda geçmektedir.

 İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kars il merkezine 90 km, Sarıkamış ilçe merkezine 33 km uzaklıktadır. Erzurum il merkezine 130 km uzaklıktadır.

 

 Telefon - 507 328 89 47


 WEB - https://yenikoyorhanyavuzortaokulu.meb.k12.tr

 Adres - YENİKÖY KÖYÜ YENİKÖY KÜME EVLERİ NO 211 SARIKAMIŞ / KARS